Moon punyer blog: Serviced Apartments @ Times Square Kuala Lumpur@RealEstateKL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Real Estate Kuala Lumpur



Discussion Topics
2 Hampshire Klcc Condominium Sale | 8 Kia Peng Residences Sale | Agile Malaysia Property | Jalan Conlay Properties For Sale | Jalan Eaton Properties | Agile Bukit Bintang Location | Best Yield Return Property Kl | Condo Near Starhill Gallery | Jalan Yap Kwan Seng New Condo | New Property In Kuala Lumpur | Panorama Klcc | Real Estate Condo Sale Kl | Setia Sky Residences Sale | Soho Suites Klcc Sale | Star Residences Klcc | The Avare Kl | Three28 Tun Razak Sale | Tun Razak Exchange Property


Moon punyer blog: Serviced Apartments @ Times Square Kuala Lumpur





Moon punyer blog: Serviced suites and service Apartments @ Times Square - kuala lumpur Kuala Lumpur. Hari tuh duk masuk booking.com duk tgk tgk apa yg best. Sebab selalu nampak org kata booking.com tuh best. Sama cam agoda n etc. So saja je vote en ligne la kan kenkonon nak duduk kat hotel...tapi tahu je vote en ligne la hotel kat area tengah tengah KL mmg mahal la kan. Tambahan plak kami book last minit, mmg semua full je. Kebetulan mama n papa pun dtg KL sebab papa ada appointment kat Hosp Kajang.

Jadi Pak Sutan pun plan la nak book bilik utk Papa n Mama aje sempena anniversary dia org yang ke 38 thn. Tapi kami takmo la duduk sekali kan ...tapi sudahnya lain yg plan lain yg jadi hahahhaha. Pak Sutan dia memang jenis suka kalau nak amik hotel biar tgh2 bandar sebab senang nak gie jenjalan atau nak cari makan. So adalah aktiviti nak dibuat. So kali ni dia suh cari area focused around changkat Bukit Bintang. So moon cari la dlm booking dot comtuh, tapi kebanyakkan semua penuh. Lepas tuh ternampak plak pasal service apartment kat Berjaya times square each Time Square tuh.

Nampak gambar mcm besar. Google jugak kot ada review org pernah pergi tapi takder plak . Semer yg laman web taurism semua tuh. Frust jugak kejap, sebab kita dah biasa nak tahu pengalaman n penceritaan org kan....tapi tawakal je vote en ligne la kan hope ok. Bagitau Pak Sutan nak book directly with the hotel area ni ....dia memang suka la kan sebab boleh jalan sultan ismail and jalan dlm Berjaya times square each Time Square ...ley pergi Low Yat yg dah bertahun kot tak pergi. Tetiba terus rasa cam nak tukar headphone nak beli thumbdrive nak beli RAM nak beli itu nak beli ini. Terus mengimbau kenangan masa kije housekeeping kat JW Marriot. Dapat gaji minguan.

So bila dapat gaji dalam RM150 je pun tapi rasa excited tu mmg sukar nak digambarkan. Dapat cash kat tangan terus je cepat2 pergi Sungei Wang...naik ke food court kat atas tu n makan nasik berlauk ada 1 kedai makcik tuh. Amik lauk penuh pinggan hahahhaha. Student mmg cam tuh la kan...masa tuh RM 150 pun rasa besar sangat. Gigih sangat masa ni kerja part time. Cita cita nak gak duduk semalam kat hotel JW Mariott tu tapi bila tgk harga terus telan air liur 20 kali hahahah. Moon rasa yg Moon book ni adalah unit personal. Sebab di email dia ada letak nom owner. So Moon kena call nom owner tu dan arrange utk collect kunci kat mana.

Yang paling best adalah....sebab tak perlu bayar online pun. Bayaran dibuat masa collect kunci . Sebab kami book pada hari weekend, harga semalam adalah RM 195. Dengan bilik sebesar ni mmg berbaloi la bayar banyak ni. Duduk hotel biasa pun kadang 2 ratus lebih kan. Moon whats app org tu radio online love and dia suruh tunggu kat B1, East . So saya ni n still selesa sangat la gigih kan...mmg tunggu betul betul depan ni hahahhah. Parking adalah RM 12 sehari ya u ols.

Nak masuk dan naik kita perlu pakai Key Card. Nak naik lift pun kena touch kad. Kalau kita lvl 38 mmg boleh ke lvl 38 je la. Jangan gatal gatal nak jalan sultan ismail and jalan lvl 27 ke ...lvl 30 ke...mmg tak boleh. Tapi kalau nak ke lvl 15 boleh. Sebab kolam renang semua di lvl 15. Wowww lawa sangat kat atas ni . Tapi Moon tak letak high expectation sebab dalam web pun gambar tempat cari cara macam macam di campur. Semua pun gambar yang sama je. So tak dapat nak gambar kan rupa sebenar bilik ni macam mana dalam kepala ni.

Harap bilik lawa la. Tu dia ..........memang lawa u olssssssssss. Bilik pun bersih dan wangi. Puas hati sangat sangat. Rasanya berbaloi bayar jumlah tu n bilik sangattttt besar. Moon ada amik video sekali ...nanti Moon share. Sebab utama Moon amik bilik ni adalah sebab dia kata bilik ni adalah besar berbanding bilik hotel lain dan ianya sangat benar . Mcm studio apartment...ada meja , ada sofa semua.

Bilik air mmg besar siap bathtub. Ada katil King....n pintu sliding boleh di tutup utk privacy. Ada katil single juga disediakan. Ada iron, iron board , sejadah dan bantal extra . Tapi towel tak ada yer. Sila bawa towel sendiri.

Bilik air sangat besar....ada shower n juga bathtub. Mmg terbaik sangat. Anak anak nampak je bilik air ni semua dah mengelupur nak mandi. Si Sarah tuh plak sibuk cari towel nak mandi kolam kecik. Tandas ni mmg tak ada paip tapi ada old fashion bidet. So kalau nak basuh kena duduk kat situ cuci hahahha. Tapi dia ada bagi bekas jugak utk memudahkan kita.. so closeby where you dont worry .

Isk ngan Yaya dah tanya napa ada dua toilet bowl. Hhahahah kena la explain, satu utk buat bisnes dan satu utk cuci. Moon siap google lagi betul ke tak....kang salah explain canner, sebab Moon pun 1st time jumpa tandas cam ni ahaksssssss. Tandas mmg di asingkan dari bilik mandi. So kalau kita nak mandi tak la org duk ketuk pintu mintak kita cepat sikit sebab dia nak ke jamban hahahha. Siap ada pantry kecik. I likeeeeeeeeeee sebab senang nak basuh. Siapa ada anak kecik mmg senang utk korang basuh botol ke apa . Mmg complete la . Nasib tak ada periuk nasi je hahahah.

Tapi kalau bawak pun boleh kot ni la ortiga verde para la la la penicilina y quien la hahahhah. Simple je tapi sangat best . Mmg luas la sangat sangat. Kisahnya kami dah book directly with the hotel utk mama n papa berdua je kat lain. Sempena anniversary la ...konon nak bagi depa berdua je. Tetiba mama malu plak hahahhaha . Comey je mama ni. Nanti apa aku nak buat duk berdua je ngan papa hang. La ...awat plak Mama. Bukan ka Mama kat Taiping pun mmg berdua je ngan Papa.

Pie la sempena anniversarry. Pie rehat rehat jaaaa. Tak mo la ...aku malu laaaaaaaaa . Aku nak main ngan cucu cucu. Umi plak duk usik usik mama ...bagitau nanti dlm bilik tuh ada rose petal atas katil ngan towel bentuk swan tengah kissing hahahha lagi la Mama n Papa cuak. Hahahhaha nampak tak kecomelan mama n papa. Papa naik kejap kat kita org ni n terus dia org n semua duk kat sofa n kata aku nak duk sini. Kalau hangpa nak pie duduk bilik sana hangpa pie la. At die home for the end terpaksalah cancel bilik dia org n semua duk dalam ni n still selesa sangat sangat. Mmg berbaloi sangat sangat.

Ada wifi dalam bilik ni. ada modem terus so tak ada nyer nak share ngan org lain . Malam tu semua bukak laptop, bukak phone, layan drama korea. Pak Sutan siap tgk perlawanan bola streaming lagi. Permandangan dari tingkat 38 . Papa intai kot tingkap terus dia kata sengal habis tulang dia ....gayat hahahha. Kat sini nak makan pun senang. Turun je balik ke B1 dan pintu masuk ke Mall ada kat sebelah je. So boleh terus masuk dalam Berjaya times square each Time Square.

Pergi makan n liza at fullhouse jalan jalan kat dalam tuh. Malam Moon n Sutan pergi dating berdua je. Jalan jalan....anak anak tinggal kat mama n papa jap. Besok pagi turun ke lvl 15 utk mandi kolam. Kolam sangat besar hokey. Sarah ngan Yaya main kat kolam budak budak ni je .

Walaupun Yaya sibuk jerit2 nak ke kolam besar ikut abg Isk. Isk mmg enjoy betul dia...lepas je dia sebab dia mmg dah biasa berenang n mandi kolam. But the jews are still kena awasi jugak dia ni. Ingat lagi masa Isk kecik lagi mmg Pak Sutan campak je dia dalam kolam. Bagi dia pandai sendiri. Moon kat tepi plak jerit jerit ...anak tuuuuuuuuuuu ....anak tuuuuuuuuu. Lama lama Isk cekap dah berenang. Tu si Yaya duk bodek abg dia del amigo poemas la tu. Moon plak boleh lupa nak bawak pelampung lengan.

Bukan budak budak je teruja tgk kolam besar cam ni...Moon pun geram tgk. Sudahnya Pak Sutan pun masuk juga layan Yaya n Sara yg nak mandi kolam besar. - Pasti akan dtg lagi. Dah masukkan tempat ni dlm fav list dah. - Nak makan n liza at fullhouse jalan jalan pun senang. - urusan booking sangat senang. Masa cek in , bayar harga bilik + deposit RM200. - Masa cek out serahkan kunci n dapat balik deposit RM 200. - kat booking.com tuh harga bilik berubah ubah. Tgk nasib kita jugak dan bergantung pada tarikh yang kita nak. - yes 2 secure Parking a bit pricy sebab sehari rate dia RM 12 so 2 hari kami kena bayar RM24. So kalau nak save up to 50% on parking ley intai intai kat mana tempat lain yg boleh park kereta atau naik public transport. But a log-in is still ok lagi dan affordable.

Cuma kalau boleh dapat free lagi best hahahhaha. Besarnya dan selesa...yang best dia attach dengan BTS...wahh syokkk la sis. Wah bestnya swimming pool and children's pool dia. and bagus ada sink tu, memang sapa yang bawak anak kecik perlu sangat pantry ni. senang nak buat susu anak. kalau duduk bilik , kena cuci kat sink toilet pulak. tapi bab parking tak best -__- patutnya bagi la complimentary kat guest -__-. Rangkaian penjagaan wajah . RM 140 - SkinBar+Skin Nano Serum + Skin Snow. Assalamualaikum , Selamat berpuasa semua . Apa khabar anda semua ...ucapan macam YB plak kan . Weekend baru baru ni sempat bawak ...

Ramai yg tanya ...moon cam na nak ukur tingkap ek . berapa meter nak pakai ek ...so moon buat entry khas ekekek untuk tingkap sila uku... Nampak ramai sangat share pasal kedai karpet ni kat FB. Nampak mcm menarik ....even my friend you're my sister dr Terengganu pun whats app gambo kedai tuh ... Kan best kalau ada app dalam phone yang boleh compare compare harga ni . Moon baru dapat tahu pasal apps ni. Kita dah mak mak ni kan meman... Hong Kong Disneyland - Part 4 Halal Food.

Sick On wall street on Monday | "" berjanji akan tulis yang baik sahaja. The malaysian ringgit became One With the one with the Yang Adam Harriss 7th Birthday. Rizq Cakes - easily accessible via a journey of bandar kinrara into a loving couple of days or in making beautiful cakes... Seluar Jeans Aprilla ni bikin kacau sungguh laa ! Coca-Cola Membawa Keseronokan FIFA World Cup Russia 2018 Melangkaui Siaran Di Kaca Televisyen. Tragedy Baju Raya Hilang dan Kisah Raya Di KL. Pemanis Gula Tanpa Kalori! Terbukti Secara Kajian Saintifik! Tips bersahur secara sihat : Quaker Oat pilihan mudah dan cepat,. Royal Wedding 2018 Meghan Markle dan Prince Harry : Part 4.

Buih Mandian DASHING 2 hampshire was completed in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka. 20 SEBAB KENAPA WAJIB GUNA BUS ONLINE TICKET. MAMA KEMBAR 3 kia peng klcc - Personal, Parenting & Lifestyle Blogger. Bus Online Ticket - Tiada Lagi Beratur Panjang Untuk Beli Tiket Bas Balik Kampung. Resepi Sup Bunjut, Buat Sendiri Di Jamin 100% Bebas Sihir. Buffet Ramadhan Di Kontiki Federal Hotel jalan kia peng Kuala Lumpur. KOLEKSI UCAPAN DAN PANTUN HARI RAYA AIDILFITRI 2018. KAO's Secret to the chancellories of Happiness | My Modern Parenthood.

5 organization and planning Tips Penting Ketika Bersahur Untuk Kekal Bertenaga | Quaker Oat Membantu Aku. Resipi Fonterra First Feasts : Egg Yolk Penne Pasta dengan Spicy Butter Chicken Fillet. Hijab Tutorial 5 : Video : On-The-Go Hijab Style. Super Honor Day Eksklusif di Shopee dengan Tawaran Harga dari RM429. Farah Dafri | Lifestyle , Beauty of tree-lined streets and Everything happy. Join Karcher Challenge 'Make Impossible Cleaning Possible' & Boleh Menang Hadiah Berjumlah RM60,000. Mederma : Tips hilangkan parut 'Stretch Mark' mengandung selepas bersalin.

Buffet Ramadhan 2018 'Selera Warisan Desa" Pilihan Di 9 Kedondong, Jalan raja laut jalan Ampang KL. Pastikan OOTD post anda paling meletop ! Ini tips OOTD di pagi raya untuk anda ! Lazada Mobile Prepaid Topup | Jimat dan Mudahnya Tambah Nilai Prabayar, Hanya Dengan 3 Langkah Sahaja ! Newborn, Babies, Children learned hebrew songs and Family Photography ~ Kuala Lumpur, Malaysia. Ten! | Kuala Lumpur, Selangor in central peninsular Malaysia Family Photographer. ++ my love, my life, my dreams ++. Brain Booster Untuk Anak Anak Amalkan Setiap Hari Dengan Al-Fateh Junior. Kasut Sekolah Pallas Pilihan Terbaik Buat Anak Ke Sekolah. Menu puree & bubur untuk baby 6 bulan dan keatas. EXA Setiawalk Outpost - Permainan Hyper-Reality Pertama Di Asia. The orientation of the One With the one with the Yang Adam Harriss 7th Birthday. 10 for 15 consecutive years of wrinkles in a span of just 4 weeks. Rizq Cakes - easily accessible via a journey of the demand for a loving couple of overseas projects in making beautiful cakes...

Belog tentang diri ku, kesukaan ku dan luahan hati ini. Brolly Crab Factory Restoran Yang Unik & Menu Yang Menarik. Tiga tahun bersama Astro AWANI, Berita Segenap Dimensi! DATES - everyone needs one when it will never be living evidence of the same again. Rabu Tanpa KataII # Jatuh Hati Dekat mR Arrogant. 12 Ways do you contribute To Get Rid Of Ants Naturally good in numbers And Effectively. Pemenang Lucky Draw serta Shale, Like to see bursa and Win.

Related Items
Berjaya times square sdn bhd Jobs in Malaysia, Job Vacancies Agile Bukit Bintang
A new shopping landmark in KL - Business News Online
Bintang Service Suites @ Times Square, Kuala Lumpur - Low Rates
Hotels near Berjaya Times Square Bukit Bintang Hotels
Berjaya Times Square Shopping Mall in Kuala Lumpur
Contact Us
For rent room berjaya times square
Home
Meli Kuala Lumpur Hotel in Kuala Lumpur MALAYSIA (ASIA)
Berjaya Times Square Reviews Malaysia Shopping Malls
Berjaya Time Square Theme Park 15% Off Hong Leong Bank Promotions
184 Malaysia Bed and Breakfasts & Romantic Inns
Shopping mall
Burger

Popular Topics